Nofisol Group

Everdenberg 9-d
4902 TT Oosterhout
P.O Box 4042
4900 CA Oosterhout

Tel : +31-(0)162-431231
Mail : europe@nofisol.com

Isolatie Producten

 

Nofisol heeft een uitgebreide serie glaswol & steenwol producten voor de scheidingswanden markt op voorraad. In totaliteit beschikken wij bij Nofisol in Oosterhout over ca. 2000 m2 magazijn tbv de isolatie producten. Door onze functie van voorraad houdende leverancier zijn wij dan ook in staat om binnen 24 uur aanzienlijke hoeveelheden isolatie op de gewenste locatie af te leveren.
Dit alles is mogelijk niet alleen door goed voorraad beheer maar ook door een goed logistiek apparaat. Wij werken sinds onze oprichting samen met een en dezelfde transporteur die naadloos aansluit bij onze filosofie.

Nofisol voert als hoofdmerk mbt de glaswol & steenwol "Knauf" maar uiteraard kunnen wij, indien gewenst, ook Rockwool of Paroc isolatie leveren.
Voordeel van de Knauf glaswol is de Ecose Technology die door Knauf in de productie van hun glaswolproducten wordt toegepast, eea resulteert in een zeer duurzaam product met als bijkomstigheid de perfecte verwerkbaarheid.

Naast onze specialisatie in de isolatie producten voor de scheidingswanden markt leveren wij nog tal van andere isolatie producten.